FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Összefoglaló a 2. negyedéves vállalati eredményekről

Portfolio
A mai nappal lezárult a tőzsdei társaságok 2. negyedéves jelentési periódusa, amely mint mindig most is változatos eredményeket hozott. A legnagyobb pozitívum, hogy a 4 blue chip esetében nem érte a befektetőket negatív meglepetés, sőt a Richter, de különösen a Mol számai optimizmusra adhatnak okot. Voltak természetesen negatívan értékelt gyorsjelentések is, a Pannonplast és a Rába főleg csak dorgáló szavakat érdemelt.

Az alábbiakban áttekintést kívánunk nyújtani a jelentősebb társaságok eredményéről (tény / várakozás) , a gyorsjelentések fontos tételeiről, s emellett - a hagyományainkhoz híven - könnyű hozzáférhetőséget szeretnénk kínálni a negyedéves eredmények ismertetéséhez, s azok után elhangzott menedzsment tájékoztatókhoz. *** Augusztus 14-én publikált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés