FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Piaci várakozások: Matáv, MOL, OTP és a többiek...

Portfolio
Holnap és holnap után érkezik finiséhez a második negyedéves gyorsjelentés szezon. A Portfolio.hu ezúttal 14 elemzőcsapat előrejelzéseit gyúrta, a már hagyományos formában konszenzusba. A várakozásokból kiemelhető, hogy az elmúlt két év legegységesebb előrejelzése született meg a MOL-ra. A Matáv esetében a piac 36%-os profit csökkenést vár, melynek legfőbb oka a tavalyi évben jelentkező extra árfolyamnyereség elmaradása. Az elemzők az OTP esetében vannak leginkább közös nevezőn.

A felmérésben résztvevő elemző csapatok: Buda-Cash, CAIB, Cashline, Concorde,CIB, Erste, IEB, ING Barings, MKB, K&H Equities, OTP Bank., RSI, Takarék Bank, UBS WarburgOTP: a banktól változatlanul kiegyensúlyozott teljesítményt várnak az elemzők 14.3%-os profit növekedést valószínűsítve. Semmilyen rendkívüli tényező nem jelentkezett a negyedév során. Az egyetlen potenciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés