Előfizetői tartalom

AH eredmény: a konszolidáció rejtelmei

Portfolio
Első látásra nem tűnik rossznak az Antenna Hungária ma publikált első féléves eredménye, az 502 millió forintos mérleg szerinti (és MSZSZ szerinti) első féléves kumulált eredmény valóságos megváltásnak tűnik az 1. negyedév igen komoly veszteségei után. Az első látás azonban ne tévesszen meg senkit, a jó eredmény oka a konszolidációs folyamatok kedvező alakulásában, a V.R.A.M. Rt-ben a Vodafone által ázsióval végrehajtott tőkeemelésben keresendő.

Az AH negyedévről negyedévre közzétett gyorsjelentései mindig is igen erős változékonyságot mutattak, amely elsősorban nem az üzletmenet erősen ciklikus változásának tudható be, hanem különböző számviteli tételeknek. Az eredménykimutatás legalsó sorát minden jelentéskor igen erősen befolyásolta a Vodafone, nem történt ez másképpen most sem. A legfőbb gondot az okozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés