Előfizetői tartalom

eBay: teljesíthető tervek, ismét növekvő dinamika?

Portfolio
Ismét szeretne növekedést látni az árbevétel dinamikájában az eBay, ennek érdekében a társaság az eddiginél több nemzetközi tranzakciót szeretne regisztrálni rendszerében, és bővíti az aukciókra bocsátható termékek skáláját - jelentette ki a legértékesebb internetes vállalat pénzügyi igazgatója, Rajiv Dutta a U.S. Bancorp Piper Jaffray Technology & Communications konferenciáján Bostonban.

A szakember nem csak azt szeretné, ha cég minél több termék kategóriát szerepeltetne a rendszerében, hanem azt is, hogy ezeket minden földrajzi régióban el lehessen érni. Az eBay körülbelül 145 millió terméket tart nyilván rendszerében, melyek 18,000 különböző kategóriában helyezkednek el, és 50 milliós felhasználói létszámmal rendelkezik. Az új kategóriák bevezetésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés