Előfizetői tartalom

Újabb fordulat a mobilpiacon

Portfolio
Ismét fordulni látszik a kocka a nyugat-európai mobilpiacon, a vezető szolgáltatók visszanyúlnak egy korábbi eszközhöz, a készüléktámogatásokhoz. A folyamat mögött több van, mint ami a felszínen látszik, mivel a szolgáltatók reménye szerint, ez az új bevételi források szerepének erősödéséhez vezethet. A visszahozott készüléktámogatások a Nokiának kedvezhetnek.

Mint ismeretes az európai mobil távközlési cégek valamivel több, mint egy évvel ezelőtt függesztették fel a mobil készülékek extra méretű dotálását, mivel az új előfizetők már nem termelték ki költségüket, illetve a piac telítettsége miatt a szolgáltatók gyakorlatilag a készülékcseréket finanszírozták. Most azonban fordulhat a kocka, amelynek első jele a Nokia 7650-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés