Előfizetői tartalom

Vodafone: csak semmi meglepetés

Portfolio
2.7 millióval növelte előfizetőinek a létszámát a 2. negyedév folyamán Európa legnagyobb mobilcége, a Vodafone. A cég ügyfélszáma így 103.9 millióra nőtt, köszönhetően, hogy a német és brit piacon tapasztalt bizonytalanságokat sikerült ellensúlyozni a jó japán, spanyol, olasz és teljesítménynek. A cég ma tette közzé 2. negyedéves kulcsindikátorait.

A számok nem okoztak nagy meglepetést, a mobilpiac mérsékelt növekedése, az európai piacok telítettsége, s a nagyobb a terjeszkedés elmaradása nem eredményezhetett ugrásszerű bővülést. Az organikus növekedés 1.4 millió volt, az ezen felüli bővülés kisebb tulajdoni változások eredménye.Az egy előfizetőre jutó árbevételi értékeke frontján sem tapasztalhattunk nagy változásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés