FONTOS Sorra bukkannak fel az európai hatalmak a világ másik felén – De mégis mi okuk van erre?
 
Előfizetői tartalom

Microsoft: csak azért is növekedés

Portfolio
A Microsoft, a szoftveripar vitathatatlan éllovasa a szektorban tomboló recessziós környezet ellenére is a növekedés mellett teszi le a voksot, a társaság a jövőbeni növekedés fenntarthatósága érdekében 5,000 fős (10%-os!) létszámnövelést jelentett be elemzői találkozóján. A lépéssel mintegy 5.2 mrd USD-t invesztál a cég a kutatás-fejlesztési tevékenységének megerősítésére.

A profit warningoktól, leépítésektől, reorganizációktól és stratégiai újrafókuszálásoktól hangos technológiai szektorban üdítő példával állt elő a Microsoft. Bill Gates hosszú távú stratégiájában a termék fejlesztésre helyezi a hangsúlyt és a pillanatnyilag könnyen elérhető IT szakembergárdából 5,000 főt akvirál saját cége számára. A társaság jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés