Előfizetői tartalom

Rossz után rosszabb

Portfolio
Természetesen ismét veszteségekről számolt be az USA legnagyobb távközlési felszerelésgyártója a Lucent Technologies, amely ma közzétett negyedéves eredményével párhuzamosan újabb 7,000 ember elbocsátását jelentette be. A cég vesztesége nagyobb lett a várakozásoknál, a következő negyedévre nem adott előrejelzést, bár azt közzétette, hogy a cél még mindig a következő év közepén elérendő nyereséges (pro forma) működés.

A Lucent helyzetének nehézséget jelzi, hogy nettó veszteség 7.91 milliárd dollár lett, amelyet csak prof forma módon lehetett elfogadható mértékre csökkenteni. Rendkívüli tételek nélkül jobb a helyzet, a cég egy részvényre jutó vesztesége 16 cent lett, amely egy folyamatosan javuló trend részét képezi.A társaság már 2001. januárjában elékezdte a reorganizációját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés