Előfizetői tartalom

Sun: 13%-os zuhanás, elvesztett bizalom

Portfolio
A Sun részvényeinek az árfolyama 2.1%-ot növekedést mutatott a tegnapi kereskedés végén, mely jelzi, hogy bizakodóan tekintettek a befektetők a zárás után közzétett gyorsjelentés elé, ami azonban sokkal inkább hideg zuhanyként érte őket, mintsem örömteli hírként. A zárás után a papírok ugyanis 13%-ot zuhantak, pedig a társaság kedvező számokat tett közzé az elmúlt negyedévről.

A társaság az elmúlt három hónapban 3.4 mrd dolláros árbevételt ért el, ami ugyan 14%-os visszaesést jelent az egy évvel korábbihoz képest, mégis meghaladja az előzetes elemzői várakozásokat mintegy 100 millió dollárral. A költségek jelentős csökkenéséből kifolyólag az üzemi veszteség mindössze 11 millió dollár lett az egy évvel korábbi csaknem 100 millió után....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés