Előfizetői tartalom

Ron Sommer: itt a vége... - ideiglenes CEO a DT-nél

Portfolio
Ron Sommer, a Deutsche Telekom vezérigazgatója a részvényesekkel és több érdekcsoporttal történő hosszú szembenállás után bejelentette lemondását. A társaság felügyelő bizottsága 15:00 órai kezdettel tartotta ülését, melyen Sommer bejelentette, hogy - tekintettel arra, semmi esélyt nem lát a hatékony együttműködésre - a vállalat érdekeit szem előtt tartva lemond.

Ron Sommer 1995-ben foglalta el a Deutsche Telekom vezérigazgatói székét. A top menedzsert az elmúlt két évben erőteljes kritikák érték a DT stratégiájának elhibázásáért, az eladósodás mellett történő terjeszkedésért, a túlfizetett UMTS licenszért. Ron Sommer a válsághelyzetre kidolgozott kezelési programját nem tudta megvalósítani, így a kritikák jogosnak tekinthetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés