Előfizetői tartalom

Kétes dicsőség: ki ad a legtöbb pénzt a távközlésnek?

Portfolio
Kétes dicsőséget szerzett meg a Salamon Smith Barney, hiszen napjainkban az európai távközlési cégek legnagyobb finanszírozójának lenni nem a legnyugodtabb szerepkör. A helyzetet tovább rontja, hogy a finanszírozásra szolgáló tranzakciók összege erősen lecsökkent az idei év első félévében, s erőteljes megnőtt az alacsonyabb profittartalmú hitelkihelyezések aránya.

A Bloomberg adatai szerint az idei év első félévében a Citigroup tulajdonában álló Salamon Smith Barney vette át az 1. helyet az európai távközlési társaságok finanszírozóinak (kötvény- ,részvénykibocsátás, hitelezés) listáján a korábban vezető Morgan Stanleytől. A befektetési bankot a J.P Morgan és a Deutsche Bank követi a dobogó 2. illetve 3. helyén, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés