Előfizetői tartalom

Internet: business as usual

Portfolio
Amint az már az elmúlt hónapok statisztikáiból is sejthető volt, az internetes vállalatok működése a tradicionális területen működő cégek működéséhez konvergált. Ezt mutatja, hogy a cégbezárások száma stabilizálódott, azon szereplők akik finanszírozási gondokkal küzdöttek már elhagyták a piacot. A havi 13-14 piacot elhagyó cég már nem jelent drámai változást a szektor életében az Egyesült Államokban.

Mint ismeretes a dot.com csődhullám 2000 tavaszán indult, az internetes cégek tőzsdei értékelésének drasztikus megváltozásával, a finanszírozási források elapadásával. 2000 októbere és 2001 októbere között havi átlagban még 50 cég kényszerült a tevékenységének felfüggesztésére, mely az idei első félév végére valamivel 10 felettire mérséklődött a Webmergers...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés