Előfizetői tartalom

Új internetes konstrukciókat vezet be a Matáv augusztus 1-jétől

Portfolio
A hazai internetezés tömeges elterjesztése és az otthoni internetezés elősegítése érdekében a Matáv az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelően új internetes konstrukciókat dolgozott ki. Az augusztus 1-jén bevezetendő 15 és 40 órás díjcsomagok, valamint az új kedvezményes éjszakai internettarifa révén jelentősen csökken az internetelérés telefondíja a hatósági áras tarifához képest: az éjszakai kedvezmény esetén 85%-kal, a 15 órás csomag esetén 47%-kal, a 40 órás csomag esetén 49%-kal. A Matáv 150 Ft-os kedvezménye augusztus 1-jéig érvényben marad.

A kormányzat és a Matáv közös célja az internetezés tömeges elterjedésének támogatása és elősegítése. Ennek érdekében a Matáv az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelően olyan új internetes konstrukciókat dolgozott ki, amelyek a többséget képviselő átlagos felhasználók otthoni internetezését támogatják. Az új konstrukciókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés