Előfizetői tartalom

Az egyetlen Matáv versenytárs

Portfolio
Bár a Pannon GSM csak a második számú mobil szolgáltató Magyarországon, a tulajdonosváltáson átesett társaság efelett nem nagyon bánkódik, a cég elégedett mostani helyzetével, piaci pozícióik stabilak, jövedelmezősége jó, működése egyensúlyban van. A Pannon szerepe a magyar távközlési piacon is igen jelentős, lévén a Matávon kívül ő a legnagyobb résztvevő, jövője meghatározó a szektor magyarországi fejlődése szempontjából.

Új tulajdonos, stabil kiegyensúlyozott működés Az új tulajdonos, a Telenor a társaság életébe meghozta a nyugalmat, bár a tulajdonosi kontroll nőtt, és a hatékonyság fokozottan előtérbe került. A cég gazdálkodása jó, a helyzete stabil, hitelminősítése a legjobb a magyar távközlési szolgáltatók körében, s üzleti hatékonyság egyik legfontosabb mérőszáma, az EBITDA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés