Előfizetői tartalom

Nemcsak(?) a harmincasoké a világ

Portfolio
Az utóbbi időszakban a Matáv és a Westel pénzügyi üzleti teljesítménye mellett alacsonyabb hangsúlyt kapott a mobilcég stratégiája és helyzete a magyar piacon, ezen szeretnénk segíteni feltárva a társaság előtt álló kihívásokat és jövőképet. A Westel szerepét a magyar mobilpiacon sokféleképpen lehet értelmezni, azonban egyet nem lehet elvitatatni, eddigi szereplése igazi sikertörténet, a fő kérdés csak az lehet, hogy a felhalmozott tapasztalattal, erővel mit kezd a jövőben a társaság.

A Westel stabilan tartja 50% feletti piaci részesedését, piaci túlsúlya az európai példák alapján nem eltúlzott, s bár a további hazai növekedés lehetősége korlátozott, pozícióját méretgazdaságossága miatt nem veszélyeztetik komolyan a versenytársak. A társaságnak jó ügyfélköre van, az egy főre jutó átlagos havi árbevétel (ARPU) a legmagasabb a magyar szolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés