Előfizetői tartalom

Gyorsít a Nokia

Portfolio
Megfordulni látszik az elmúlt másfél év tendenciája, mikor technológiai előnyéből adódóan már meglehetősen kényelmesen hozta ki új modelljeit a Nokia és nem igazán vette figyelembe a konkurencia termékfejlesztésének felgyorsulását. A finn cég bejelentette, hogy az év végéig mintegy 30 új modell értékesítését kezdik meg, mely az árbevétel növekedés motorjává válik.

A tavalyi évben még nyugodt szívvel adott hónapos előnyöket a Nokia az Ericssonnak az új technológiát képviselő készülékek bevezetésekor, mondván a hálózati kapacitások egyébként sem teszik még piacéretté még az új készülékeket. A Nokia, a világ legnagyobb mobilkészülék gyártója 37%-os piaci részesedéssel, mely bizonyos kényelmi pozíciót adott. A helyzet azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés