Előfizetői tartalom

Amikor repül a menedzser

Portfolio
Lemondott a Qwest első számú vezetője, Joseph Nacchio, a társaság új vezérigazgatója Richard Notebaerd lesz, a Tellabsot hagyta ott új pozíciójárért. A súlyos gondokkal küszködő Qwest élén a váltás kikényszerített volt, a társaság magas adósságállománya, a hitelminősítésének sorozatos rontása szükségessé tette egy új stratégia körvonalazását.

Notebaert a Qwest vezetésének elvállalásával visszatért a szűken vett távközlés világába, hiszen korábban, a Tellabs előtt az SBC által megvásárolt Ameritech vezetője volt. Qwest azon stratégiája, hogy a távolsági távközlésre, illetve az optikai adatátvitelre fókuszáljon teljesen kudarcba fulladt, jelenleg a cég árbevételének 80, az EBITDA-nak 90%-át a hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés