Előfizetői tartalom

Újra növekedési pályára állhat a Synergon - beszélgetés Hercegh Tamás vezérigazgató-helyettessel

Portfolio
Az elmúlt időszak sikeres válságmenedzselése után ismét az építkezés időszaka kezdődhet a Synergon Informatikai Rt.-nél. Hercegh Tamás, a társaság stratégiai vezérigazgató-helyettese elsőként a Portfolio.hu olvasóinak beszél részletesen az új irányról, melynek részeként a Synergon üzleti infrastruktúra szolgáltatóként definiálja magát, s ennek keretében a kis- és középvállalkozásokra koncentrál. A társaság által megfogalmazott tervek egyértelműen ambiciózusak, teljesítésük esetén 3 év múlva az új tevékenységből már több bevétele származna a cégnek, mint a teljes tavalyi konszolidált 21.5 mrd Ft-os árbevétel.

A Synergon az elmúlt két évben történetének legnehezebb időszakán van túl. Pénzügyileg sikerült ugyan stabilizálni a céget, de már korábbi írásainkban is jeleztük, hogy nem látjuk a társaság jövőbeni növekedésének forrását. Melyek az új stratégiai irány fő vonalai? A klasszikus rendszerintegrációs tevékenység, a Synergon által követett üzleti modell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés