Előfizetői tartalom

Az utolsó stabil bástya

Portfolio
Míg a PC iparban érintett összes szereplő az idei évben elmaradó piaci növekedésre és az ennek megfelelő saját teljesítményére hívja fel a figyelmet, a piacvezető Dell változatlanul szektor feletti teljesítményt fog felmutatni. Legalábbis ez derül ki a Jim Schneider, a társaság pénzügyi igazgatójának egy tegnapi befektetői konferencián elhangzott beszédéből.

Az Intel és a Hewlett-Packard is felhívta a befektetők figyelmét az elmúlt két hétben arra, hogy nem lehet a PC kereslet élénkülésére számítani 2003 előtt. (Ezzel szemben az év elején még kereslet növekedést jelzett előre az iparági konszenzus a második félévre.) A Dell azonban, mint a legsikeresebb PC gyártó változatlanul trenddel szemben mozdul és a piaci részesedését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés