Előfizetői tartalom

Jelentés az internet-gazdaságról

Portfolio
A kereskedelmi cégek az interneten keresztüli értékesítés és beszerzés arányának dinamikus növekedését várják 2002-ben, derül ki a GKI-Westel e-kereskedelmi index értékének alakulásából. A GKI Gazdaságkutató Rt. és a Westel Mobil Távközlési Rt. - a Sun Microsystems Magyarországgal együttműködve - negyedévente felméri az internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. A 2002. I. negyedéves felmérés legfontosabb, a kereskedelmi cégekre vonatkozó összegző eredményei a következők.

A GKI-Westel e-kereskedelmi index értéke 2002. I. negyedévében 15,5, ami az előző negyedévhez képest jelentős növekedést jelent. Az index alakulásában az internetes alkalmazásokkal és az internettel kapcsolatos bizalom erősödése tükröződik. A növekvő optimizmus két fő forrása az internetes értékesítés és beszerzés arányának növekedése. Az 5 fő feletti nagy-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés