Előfizetői tartalom

Vodafone: a kulcskérdés a szabályozás

Portfolio
Tartja az eredeti eredményességi terveit a 3. számú magyarországi mobil távközlési szolgáltató a Vodafone. A társaság cash-flow szintje a beruházások miatt még két évig negatív lesz, így a tavasszal végrehajtott tőkeemelésen túl további forrásbevonás is szükséges lehet. A forrásbevonás történhet hitel és saját tőke oldalról, a döntés a tulajdonosok hatáskörébe tartozik.

Vitai Attila, V.R.A.M. vezérigazgatója elmondta, hogy elégedett a társaság teljesítményével, hiszen a Vodafone hónapról hónapra több ügyfelet akvirál. A nettó növekmény alacsony volta, a szigorú ügyfélkezelésnek és így a magas lemorzsolódásnak köszönhető. A Vodafone véleménye szerint az idei év folyamán több szolgáltatást indítanak, így év végére (a hálózatfejlesztések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés