Előfizetői tartalom

Végre itt az akvizíció

Portfolio
Sok kritika érte már a Dell Computert amiatt, mert nem tudja komolyabb mértékben növelni méretét, elsősorban az akvizíciók elmaradása következtében. A világ második legnagyobb PC gyártója most elérkezettnek látta az időt arra, hogy a növekedésnek ezt a formáját válassza egy kis amerikai IT tanácsadó cég, a Plural megvásárlásával.

A Dell lépése nem véletlen, hiszen a hardver árak csökkenésének hatására az összes nagy hardver gyártó a szolgáltatások súlyának növelésére törekszik, hiszen ennek profit tartalma magasabb. A nagy példakép mindenki számára az iparág legnagyobb játékosa, az IBM, melynek árbevételében 44%-os súllyal szereplenek a szolgáltatások, míg a Dell-nél ez az arány mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés