Előfizetői tartalom

Majd a második félévben...

Portfolio
A csütörtöki piaczárás után tartja szokásos negyedévközi elemzői telefonkonferenciáját az Intel, melytől pesszimista bejelentéseket vár a UBS. A befektetési bank elemzője ugyanis arra számít, hogy a társaság az első negyedéves gyorsjelentés közzétételekor prognosztizált 6.4 és 7 mrd dollár közötti árbevétel helyett 6.4 és 6.8 mrd USD bevételi várakozást fog közzétenni.

Mindazonáltal a UBS tarthatónak véli a társaság 53%-os bruttó fedezeti szintjét, az EPS várakozása pedig 14-16 centes, ami megfelel az elemzői konszenzusnak is, mely 15 centet mutat.Ezzel egyidejűleg a társaság arról számolt be, hogy nem számít az iparág komolyabb fellendülésére a szokásos szezonális mozgásokon kívül, így a szeptemberi iskolakezdés és az év végi karácsonyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés