FONTOS Felsőoktatás 2024: kihirdették a felvételi ponthatárokat
 
Előfizetői tartalom

Nincs szükség a gazdasági növekedésre!!! (2.)

Portfolio
Közzétette a tegnapi piaczárás után a május elején befejeződő idei első negyedévének gyorsjelentését a már csak a világ második legnagyobb PC gyártójaként számon tartott Dell Computer, melynek árbevétele és egy részvényre jutó nettó eredménye (EPS) is magasabb lett a piaci várakozásoknál. A társaság egyben olyan prognózist adott a második három hónapra, mely szintén magasabb, mint az előzetes elemzői várakozások. Mindazonáltal a társaság részvényei csak kismértékben emelkedtek a zárás utáni kereskedésben.

A társaság az első negyedév tekintetében ismét meglepetést okozott, hiszen az árbevétel csaknem 8.1 mrd dollárra rúgott, szemben a piaci várakozások 7.9 mrd USD-s értékével. Amint az az alábbi grafikonon is kitűnően látható, a társaság a tavalyi harmadik negyedév óta töretlen növekedést mutat az árbevétel tekintetében, és a válság is sokkal rövidebb idei tartott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés