Előfizetői tartalom

Deutsche Telekom: inog a menedzsment lába alatt a talaj

Portfolio
Nem lehet könnyű helyzetben Ron Sommer, a Deutsche Telekom első számú vezetője, a menedzser szinte görnyed a növekvő támadások súlya alatt, bár távozása továbbra sem valószínű. Mint ismeretes tavaly ilyenkor nagyjából hasonló helyzet jellemezte a Deutsche Telekom háza táját, mint napjainkban, az árfolyam jelentős zuhanást mutatott, s a Köln Arena-ban megtartott közgyűlésen a menedzsmentnek 9,000 dühös kisrészvényessel kellett szemben állnia.

Bár Ron Sommer lemondása most sem tűnik valószínűnek, helyzete jóval bizonytalanabb, mint korábban. A vezetőhöz közel álló források szerint, Sommer soha nem mond le, eltávolítása csak kirúgással lehetséges. A kulcs természetesen az állam, pontosabban a német pénzügyminisztérium, amelynek 43%-os tulajdonrésze van a társaságban, s az utóbbi időben köreiben megjelentek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés