Előfizetői tartalom

Tovább zuhan a Vodafone - egyes elemzők kitartanak

Portfolio
Tovább folytatja drámain rossz szereplést a Vodafone a londoni tőzsdén, a papír a mai nap folyamán 4.6%-ot esett, így jelenleg 93.5 penny-n áll. Az árfolyam zuhanása ellenére több vezető befektetési bank továbbra is optimista a Vodafone-nal kapcsolatban, bár prognózisaik alapján eddig elég megbízhatatlan jósoknak számítottak.

A Goldman Sachs bár elméletileg leminősítette a papírt a mai nap folyamán, ez csak annyiból állt, hogy levette ajánlati listájáról, miközben továbbra is felülteljesítésre tartja. A patinás befektetési bank csökkentette a papír célárfolyamát is, bár ilyen árfolyamszintről szinte mindegy, hogy 178 penny-re, vagy 225 pennyre megy fel az ár. A J.P. Morgan sem határozta el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés