Előfizetői tartalom

Jaksity György: "van remény"

Portfolio
Jaksity György, a hazai tőkepiac egyik meghatározó személyisége a Magyar Hírlapnak adott interjújában kifejtette, van még remény arra, hogy a magyar tőzsdére újból élet költözzön négy év stagnálás, reálértékben visszaesés és drasztikus forgalomcsökkenést követően. Az első jelek szerint az új kormány vissza kíván térni a 4 éve feladott gazdaságpolitikához. A tőzsdei környezetet jelentősen javíthatja a hazai intézményi befektetők aktivizálódása és a jó minőségű állami cégek megjelenése.

Jaksity György, a Concorde Értékpapír Rt. vezérigazgatója az interjú elején az elmúlt négy év pozitívumaira is kitért; előre tekintő stratégia, pozitív kommunikáció a gazdasági szereplők mobilizálására. Ezen tényezőket az új gazdaság irányításnak is meg kellene tartani, mely az első jelek szerint vissza kíván térni a 4 éve feladott pályához. A növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés