Előfizetői tartalom

Egy szórakoztató eredmény

Portfolio
Várakozások feletti árbevételi és eredmény számokat tett közzé a tegnapi piaczárás után a világ harmadik legnagyobb média vállalata, a Walt Disney. A társaság a vártnál kedvezőbb számokat produkált a húsvéti szezonban a szórakoztató parkokban, és a gazdálkodási körülmények további növekedésére számít a menedzsment. A részvényeik a zárás után folytatták a kereskedés alatt megkezdett emelkedésüket.

A társaság árbevétel ugyan 5%-kal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, az előzetes elemzői várakozásokat 5.7 mrd dolláros értékét azonban felülmúlta, hiszen az árbevétel 5.9 mrd dollár fölé emelkedett.Az üzletágak közül a legnagyobb mértékben a média hálózatok bevétele esett vissza, a csökkenés 9.1%-os volt, de jelentősen csökkentek a parkok és szórakozóhelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés