Előfizetői tartalom

Pozitív meglepetés a Siemenstől (2)

Portfolio
Pozitívan értékelték a befektetők a Siemens ma publikált 1. negyedéves eredményét, a papír a német piacon jelenleg árral szemben jelentős mértékben erősödik. Németország legnagyobb elektronikai társága alapvetően kedvező számokat tett közzé, egyedül a hálózati felszereléseket gyártó divízió teljesítménye volt gyenge, amelyet a cég azonnali intézkedésekkel büntetett.

A hálózati felszereléseket gyártó üzletág 158 millió eurós veszteséget publikált, amelyet 6,000 fő elbocsátásának bejelentése elkövetett az eredményesség visszaállítása érdekében. A tavaly sok problémát okozó mobil távközlési eszközöket gyártó üzletág az első negyedév folyamán jól teljesített, a 44 millió eurós profit a gyenge iparági környezet miatt jó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés