Előfizetői tartalom

Hogyan csináljuk 54 mrd dollár veszteséget 3 hónap alatt? (3.)

Portfolio
Az USA gazdaságának eddigi legnagyobb negyedéves veszteségét tette közzé a tegnapi amerikai piaczárás után a világ legnagyobb média vállalata, az AOL Time Warner. A társaság eredménye -54.2 mrd dollár lett, ami szinte teljes egészében a számviteli változások hatásának köszönhető. Ezen tételt nem számítva az eredmény jobb lett a várakozásoknál, a társaság azonban csökkentette prognózisát a második negyedév vonatkozásában. A papírok folytatták a kereskedés alatt megindult növekedésüket a zárás után is.

Az AOL árbevétele csaknem 9.8 mrd dollár lett, ami meghaladja az előzetes elemzői várakozások 9.4 mrd-os értékét, s 7%-os növekedést mutat az egy évvel korábbi hasonló adathoz képest is. Talán nem meglepő a portfolio.hu Olvasói számára, hogy a társaság 10%-os visszaesést volt kénytelen elkönyvelni az első három hónapban a reklámbevételk tekintetében, hiszen már többször...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés