Előfizetői tartalom

Amikor egy jó eredmény már nem elég

Portfolio
Csupán az eredmény lett jobb a vártnál, az árbevétel megegyezett vele. Ezen teljesítményt 3%-os csökkenéssel büntették a befektetők. A nem szokványos reakció az EBay esetében zajlott lett. Az internet fenegyerekénél már megszokták a befektetők, hogy mindig minden várakozást felül teljesít és ezzel párhuzamosan emeli a tervszámait. Ez most csak kétharmad részben bizonyult igaznak és a túlfeszített árazás, felfokozott várakozás az eladói oldalt erősítette.

59%-kal növelte árbevételét az első negyedévben a társaság, melyhez 130%-os üzemi eredménynövekedés tartozott. A teljesítmény változatlanul impresszív. A társaság történetében azonban új vonást jelent, hogy ezúttal csupán az eredmény várakozást sikerült túlteljesíteni az árbevételi várakozást nem. Kisebb "csalódást" okozott az is, hogy az aukciós site-on elhelyezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés