Előfizetői tartalom

Westel: indul az MMS

Portfolio
A Westel 2002. április 18-án a világ GSM szolgáltatói közül elsőként indított el teljes körű kereskedelmi MMS szolgáltatást, így Magyarország vezető mobilszolgáltatójának több mint 2 millió 750 ezer ügyfele arra alkalmas mobiltelefonnal akár színes fényképeket és hangokat is küldhet. Az Ericsson MMS technológiájára épülő legújabb üzenetküldési szolgáltatást a Westel valamennyi ügyfele, külön havidíj nélkül, egyszerű regisztrációval veheti igénybe.

"A Westel Mobil Multimédia® részeként a fotó és képküldés, azaz az MMS szolgáltatás az előfizetők számára olyan új, kreatív világra nyit ablakot, ahol az élet színesebb, vidámabb, tartalmasabb és kommunikatívabb - mondta Sugár András, a Westel vezérigazgatója, kiemelve: az MMS szolgáltatás indításának magyarországi világpremierje a XXI. század eddigi legjelesebb távközlési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés