Előfizetői tartalom

Mégis lesz nyilvános ajánlat?

Portfolio
Német sajtóinformációk szerint a France Telecom mégis ajánlatot köteles tenni az összes Mobilcom tulajdonos számára részvényeik megvásárlására. Mint ismeretes, a Mobilcom a France Telecom 28.5%-os tulajdonában álló német mobil távközlési társaság, amely több okból is igen problémásnak bizonyult a francia óriáscég számára.

A Mobilcom jelenleg súlyosan veszteséges, nem rendelkezik saját hálózattal, mindössze egy UMTS licencben bízhat, amelynek megtérülése több mint bizonytalan. A fő problémát mégis sokáig a cég másik fő tulajdona, a papírok 46.9%-át birtokló Gerhard Schmid jelentette, akivel a francia társaság sehogy sem tudott dűlőre jutni. Mint ismeretes, a megoldás végül is az lett, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés