Előfizetői tartalom

Kevesen ajánlották fel részvényeiket a MATÁV-nak

Portfolio
Sikeresen lezárult a MATÁV 2002. február 22-én tett nyilvános vételi ajánlata az Első Pesti Telefontársaság Rt. által kibocsátott valamennyi, a MATÁV tulajdonában nem lévő részvényre. A vételi ajánlat nyomán a MATÁV 105 db, az Első Pesti Telefontársaság Rt. alaptőkéjének 0.22%-át képviselő részvényt vásárolt meg, melynek eredményeként jelenleg az Első Pesti Telefontársaság Rt.-ben összesen (közvetlen és közvetett) 79.40%-os mértékű szavazati joggal rendelkezik.

Az ajánlati ár forintban kerül kifizetésre 2002. április 23-ig. Azoknak a részvényeseknek, akik az ajánlati időtartamon belül részvényeiket érvényesen megvételre felajánlották, az ajánlati ár az elfogadó nyilatkozatban a részvényes által meghatározott hitelintézetnél vezetett folyószámlára történő átutalással kerül kifizetésre. Amennyiben a részvényes az elfogadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés