Előfizetői tartalom

IBM eredmény: indikáció az egész piacnak (2.)

Portfolio
A múlt hét elején közreadott profit-warningnak teljesen megfelelő árbevételi és eredményszámokat tett közzé a tegnapi piaczárás után a világ legnagyobb hardvergyártó vállalata, az IBM. A piacot óvatosság jellemezte a gyorsjelentés közzététele előtt, a jövőre vonatkozó várakozások hírére azonban a részvények felfelé indultak a zárás utáni kereskedésben.

Az IBM a múlt héten 10 év után először profit-warningot tett közzé, ami nem is volt olyan szerény, hiszen jelentősen visszafogta mind a saját korábbi, mind pedig a piaci várakozásokat arra hivatkozva, hogy a végfelhasználói kereslet jóval elmaradt a prognózisoktól. A korábbi csaknem 20 mrd dolláros bevétel helyett a társaság április 8.-án 18.5 mrd-os prognózist...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés