Előfizetői tartalom

Újra szárnyakon az SAP

Portfolio
Egy pozitív tartalmú pletykának köszönheti az SAP, hogy 2.5%-os emelkedéssel a DAX 30 papírok közül a legjobban teljesítő részvény a kereskedés első félidejében. A frankfurti brókerek között azon híresztelés terjedt el, hogy a világ legnagyobb menedzsment információs szoftvereket előállító cége a vártnál lényegesen jobb eredményt ért el az Egyesült Államokban az első negyedévben.

Az SAP menedzsment ezzel szemben meglehetősen konzervatív, nem régiben a korábbi előrejelzéseit erősítette meg. Az SAP részvények kedvező teljesítményében az is szerepet kaphat, hogy a Dresdner Kleinwort elemzője tartásról vételre minősítette fel a részvényt.A pletykát erősítheti, hogy az elemzői várakozásokban az elmúlt négy év leggyengébb első negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés