Előfizetői tartalom

Szerbiában terjeszkedne a Westel?

Portfolio
A szerbiai piacra lépést tervezi a macedón Mobimak és a magyar Westel mobiltelefon szolgáltató társaság, amelyet a két cég szerdán Szkopjéban jelentett be- írja az MTI. Sugár András, a Westel vezérigazgatója a Tanjug hírügynökség jelentése szerint elmondta: jelenleg a szerb piac elemzése folyik, és azt követően döntenek a piacralépésről.

A magyar cég vezérigazgatója aláhúzta: Szerbiában két cég kínálja szolgáltatásait, de a piac lehetőséget ad egy harmadik társaság belépésére. Beszámolt arról is, hogy szakértők elemzését követően a Westel végképp lemondott arról a tervéről, hogy belépjen a bulgáriai piacra, mivel az gazdaságilag nem lenne igazolható. A szerbiai terjeszkedés nem újkeletű a Matáv...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés