Előfizetői tartalom

Savanyú a kiwwi? (szt)

Portfolio
Januárban -- az anyavállalat felszámolása után -- Magyarországon is bezárt a Kiwwi. Az osztrák központú távközlési cég hangszolgáltatást és ingyenes internetszolgáltatást kínált négy közép-európai országban. Sokan úgy vélik, hogy az ingyenes internetszolgáltatás életképtelensége okozta a vállalat csődjét. Végvári Orsolya, a Kiwwi Kft. volt ügyvezető igazgatója nem osztja ezt a véleményt -- tudta meg Mallász Judit első kézből.

Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Maga az ötlet 2000 júniusában született meg két, a távközlésben jártas osztrák üzletember fejében. Az indulótőkét ők ketten adták, és további magánszemélyek. Eredeti elképzelésük az volt, hogy IP-technológiával jelennek meg a közép-európai piacon mint alternatív hangszolgáltatók, még a távközlési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés