FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Tovább privatizálná az AH-t az MSZP

Portfolio
Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök jelöltje legfrissebb nyilatkozata szerint kormányra kerülése esetén a párt tovább folytatná a privatizációs folyamatot, így értékesíteni az Antenna Hungáriában, illetve a Malévben meglévő tulajdonrészét. Medgyessy szerint az MSZP gazdaságfilozófiája szerint nem szerencsés, ha az állam beavatkozik a piacok működésébe.

Az Antenna Hungária további privatizációja egyszer már meghiúsult 2000. végén, most az állam még nehezebb helyzetben lenne az értékesítésekor, mivel szakmai befektető egyben nem venné meg a céget. A társaság problémáira a privatizáció sem jelentene megoldást, bár a kormányzati kontroll elvesztése lényegesen tágabb mozgástért adna a menedzsmentnek. Az MSZP nyilatkozata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés