FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Egy jó hír a távközlési szektorból

Portfolio
Bár árbevétele és üzemi eredménye bővülést mutatott a 2001-es évben France Telecom eredménye nettó szinten mégis kiábrándító lett, hiszen a hatalmas leírások miatt a nettó veszteség 8.3 milliárd euró lett a múltban elkövetett hibák következtében. Ennek ellenére a France Telecom ma publikált éves eredménye nem lett negatív, köszönhetően a véghezvitt adósságcsökkentésnek.

Az egyszeri tételek azonban nem befolyásolják lényegesen a cég megítélést ezzel szemben pozitívumként kell megjegyezni, hogy a társaságnak 60.7 milliárd euróra sikerült csökkenteni nettó adósságállományát, amely jobb értéknek számít az előzetes elemzői várakozásoknál. A cég EBITDA-ja 12.3 milliárd euró lett, miközben üzemi eredménye 7.1%-kal 5.2 milliárd euróra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés