Előfizetői tartalom

Kulcsszinten a BUX: merre tovább?

Portfolio
A BUX az elmúlt napokban egy reményteljes kitörési kísérlet után visszahullott 8,000 pont alá. A hazai részvényindex több technikai indikátor által is jelzett kulcsszinten áll jelenleg. A követendő befektetői/spekulációs stratégia persze minden befektetőnél más és más lehet, a technikai indikátorok alapján azonban elmondható, hogy vagy a szokásos oldalazó, csatornában haladó mozgás alsó szélén áll jelenleg a BUX, s ez esetben rövid távú spekulatív vételi pozíciót érdemes lehet felvenni, vagy - amennyiben a jelenlegi ellenállási szintet áttöri az index - egy komolyabb negatív mozgás előtt állhat a BUX, melynek kivédésére a rövid távú spekulánsoknak célszerű lehet egy stop loss beépítése a fenti rövid távú spekulatív vételi pozícióba.

Fibonacci szintek, RSI A BUX hosszú távú mozgását vizsgálva megállapítható, hogy az index jelenleg egyértelműen emelkedő trendben van. Az index legutóbb az év elején, alig két hónapja vitt át egy újabb kulcs Fibonacci szintet, s az áttörést követően felette konszolidálódik jelenleg az index értéke. Az egy hónapos februári konszolidáció után kezdődött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés