Előfizetői tartalom

HáziPatika.com megvette a Patika.hu-t

Portfolio
Koncentrálódik a hazai tartalomszolgáltatói piac, lezajlott az első hazai egészségügyi website akvizíció. A múlt héten aláírták a SoftCell Kft. és a HáziPatika.com Kft. között létre-jött szerződést, mely szerint a HáziPatika.com megvásárolta a Patika.hu egészségügyi site-ot. A vételárról a felek nem adtak tájékoztatást.

A SoftCell Kft. 1999-óta működtette a patika.hu domain alatt elérhető egészségügyi információs weboldalt. Az oldalon a napi frissítésű egészségügyi hírek mellett megtalálható volt a Magyarországon recept nélkül kapható gyógyszereket nyilvántartó legnagyobb és legteljesebb, betegtájékoztatókkal és képekkel kiegészített adatbázis, valamint az ország összes gyógyszertára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés