Előfizetői tartalom

Regionális partnert vár az INA - beszélgetés a társaság vezérigazgatójával

Portfolio
Rövid szünet után folytatjuk interjú sorozatunkat a regionális olajipari cégek vezetőivel. Ezúttal az idén részleges privatizálásra kerülő INA első emberével Tomislav Dragicevic-csel beszélgettünk. Interjúnk elsősorban az INA tevékenységére, a várható privatizációs folyamatra és a társaság előtt álló stratégiai feladatokra, illetve a "gázüzletágra" fókuszált. Az interjú sajnálatosan magán viseli annak nyomait, hogy az INA nem nyilvános társaság.

Az interjú főbb momentumai: 1., Az idei évben a jelenlegi koncepció (tervezet) szerint a részvények 54%-a kerül magánkézbe, ebből 25%+1 szavazat kerül stratégiai befektetőhöz 2., A menedzsment ideális esetben egy regionális partner fogadna stratégiai befektetőként, mely szinergia hatásokat tud nyújtani (azaz a potenciális érdeklődök közül a MOL és az OMV versenyezhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés