Előfizetői tartalom

Hol érdemes újra OTP-t venni?

Portfolio
Az elmúlt napokban elemzői leminősítések és a kedvezőtlenebb befektetési környezet nyomán heves korrekció zaljott/zajlik az elmúlt hónapok sztárpapírjának számító OTP árfolyamában. A bank fundamentumai továbbra is kedvezőek, így alacsonyabb árszinteken vélhetően többen gondolkoznak az OTP vételén. Hol érdemes újra felszállni az OTP robogó mozdonyára? Az alábbiakban ezt vizsgáljuk meg néhány technikai indikátor segítségével.

Az árfolyam emelkedésének fél évvel ezelőtti kezdeti 1,300 Ft körüli mélypontja a közelmúltbeli 2,300 Ft-os árfolyamcsúcs közé húzható Fibonacci szintek közül az első, melyet egy korrekció esetén biztosan tesztelhet az árfolyam a 2,070 Ft körüli szint. Ez az a szint, ahonnan az árfolyam utolsó nagy emelkedése elkezdődött. Az 1,930 Ft körüli második Fibonacci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés