Előfizetői tartalom

Egy sikeres gyorsjelentés szezon összefoglalója

Portfolio
Ismét véget ért egy gyorsjelentés szezon és feltehetően nem tévedünk sokat ha az elmúlt másfél-két év legkedvezőbb beszámolási időszakának minősítjük 2001 október-decemberi periódusát. Mind a négy vezető papír (Matáv, MOL, OTP, Richter) kedvező számokat publikált, igaz egyes esetekben a jövőbeli kilátásokat a menedzsment az elemzői társadalomnál kedvezőtlenebbül ítélte meg. Jelentős csalódást csupán a Mezőgéptől és a Graphisofttól voltak kénytelenek elkönyvelni a befektetők.

A vállalati eredményekről, várakozásokról és warningokról átfogó tájékoztatást ad az eredmény mellékletünk. Elsőként a négy blue chip részvény beszámolóit, majd a február 14-i, s végül a korábban közzétett gyorsjelentéseket összegezzük. A társaságok neve mellett zárójelben a tény, majd a várakozás került feltüntetésre nettó eredmény vonatkozásában.BLUE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés