Előfizetői tartalom

Graphisoft a CADLine perről

Portfolio
A mai napon sajtótájékoztatót tartott Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke, hogy ismertethesse cége álláspontját a sajtóval a CADLine-nal fennálló jogvitát illetően. A sajtótájékoztatón Bojár bemutatta az 600 m Ft-os perértékű ügy hátterét és kisebb prezentációt tartót a Graphisoft jogi keresetének alátámasztására. Bojár Gábor külön hangsúlyozta, hogy a per nincs hatással a negyedév eredményeire, mely folyamatban lévő jogvita ezen esetében természetesnek tekinthető.

A Graphisoft és a CADLine mai sajtótájékoztatóján Bojár Gábor a Graphisoft vezérigazgató elmondta, hogy az ArchiCAD-et 1982-ben kezdték el fejleszteni, és 1985-ben jelent meg az elsõ verziója. A CADLine-al kapcsolatos per során a Graphisoft azt állítja, hogy az olasz Bieffe céggel közösen fejlesztett Bigraph nevû 2 dimenziós tervezõ szoftver, melynek elsõ kiadása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés