Előfizetői tartalom

Újra vételen az internet (2.)

Portfolio
Hatalmas napon belüli rallyt produkált két jelentősebb internetes társaság is a tegnapi kereskedés során. A negatív környezet ellenére a +9%-ig erősödő eBay 7% emelkedéssel, míg a +6.5%-ig emelkedő Yahoo 3.4%-os drágulással zárt. Amerika legnagyobb internet szolgáltatója, az AOL mindeközben kijelentette, hogy a web-en "semmi gond", az internetes forradalom továbbra is jelen van. A háttérben javuló fundamentális tényezők és árazási kérdések állnak. Árazási oldalról azonban változatlanul kissé skizofrénnek tekinthető a piac, így nem számíthatunk arra, hogy a szektor megítélése rövid távon gyökeresen változna.

Az AOL ügyvezető igazgatója Bob Pittman tegnapi nyilatkozatában kijelentette, hogy az "internetes forradalom nem lassult", a folyamatok a tőkepiaci megítélés változása ellenére alapjaiban nem változtak meg. Ugyan a reklámpiac globális lassulása elkerülhetetlenül érinti a portál üzemeltető cégeket, minden egyéb tevékenység a gazdaság egyéb területeinél lényegesen kevésbé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés