Előfizetői tartalom

K&H-nak szállít a Synergon

Portfolio
A Synergon meghívásos pályáztatás révén nyerte el a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. három budapesti géptermének nagy sávszélességű optikai kapcsolaton megvalósított összeköttetését és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítását. A Synergon által alkalmazott DWDM technológia alkalmazása Magyarországon úttörő jellegű, a projekt értéke meghaladja a 200 m forintot.

A géptermek nagy sávszélességű összeköttetésének megteremtésével a bank célja egy nagy biztonságú katasztrófa tűrő rendszer kialakítása, magas fokú adatvédelem biztosítása és a hatékony kommunikáció feltételeinek megteremtése volt. Az egyesült K&H és ABN-AMBRO bank a három géptermét összekötő optikai szálak gazdaságos kihasználása érdekében MAN DWDM (Metropolitan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés