Előfizetői tartalom

Trendforduló az AMD-nél

Portfolio
Két negyedév igen súlyos profit warningját követően végre az elemzői várakozásoknál kedvezőbb képet fest az Intel legnagyobb versenytársa, az AMD a negyedik negyedéves gazdálkodásáról. Az árbevétel trendfordulóhoz ért és a negyedév vesztesége az elemzői várakozások alatt maradhat. Az AMD-Intel relatív árfolyam alakulásából az AMD erőteljes túladottsága körvonalazódik, így a részvények a következő hetekben jelentősebb emelkedést mutathatnak, erre utal a zárás utáni kerekedés 10%-os szárnyalása.

A negyedik negyedév várakozásoknál kedvezőbb eredmény alakulása a mikroprocesszorok iránti erősödő keresletnek köszönhető, míg az árbevétel másdok legjelentősebb szegmensét adó memória értékesítésekben egyelőre nem várható számottevő kedvező elmozdulás. Igen kedvezőnek tekinthető, hogy az árbevételi oldalról az új, október végén bevezetett termékek pozitív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés