Előfizetői tartalom

Cisco: óvatos optimizmus

Portfolio
John Chamber osztotta meg véleményét az elemzőkkel egy két napos elemző találkozó nyitányaként. A világ vezető hálózati eszközgyártójának vezérigazgatója a futó negyedévet illetően korábbi előrejelzéseknek megfelelő árbevételi teljesítményről számolt be. A cég szerint növekszik 2002-ben a hálózati eszközökre fordított globális kiadás, ugyanakkor a jövővel kapcsolatban csupán mérsékelt optimizmus jellemezte Chamber beszédét. Konzervatívabbá válik a társaság befektetői kommunikációja. A részvény 3.3%-ot emelkedett a még kereskedés közben lezajlott prezentáció hatására.

Chamber prezentációjában elsőként arról számolt be, hogy a negyedik negyedév (pénzügyileg első negyedév) első hónapjában, novemberben a társaság árbevételei a saját korábbi előrejelzéseinek megfelelően alakultak. A Cisco ebből adódóan nem korrigálta az utolsó gyorsjelentésben megfogalmazott tervszámait. A társaság az október elején bejelentett akvizíciós politikáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés